Kokoscreme

100 g kokosmel
1 ss. creamed coconut
2½ dl havrefløde
1ts. kuzu eller Arrowroot
1ss. kakaosmør (kokosolie)
¼ ts. vaniljepulver
1/4 ts. hvid steviapulver

Havrefløde kommes i en gryde. Kuzu eller Arrowroot opløses i lidt vand og røres derefter i havrefløden sammen med stevia og vaniljepulver. Massen opvarmes under grundig omrøring til den bliver tyk.
Kokosmel blendes med stavblender til det bliver til en ”flydende” masse. Kokosmassen kommes i gryden under stadig omrøring.
Massen koges op i ca. ½ min.. Gryden tages af og den smeltede kakaosmør røres i. Massen hældes i en glasskål til afkøling. Kan spises som den er eller bruges som fyld i f.eks. lagkage og æblekage mm..
Cremen kan gøres mere fyldig ved at tilføje 1 dl cashewnødder (fintmalet i kaffemølle).

 

Comments are closed.