Mazarinkage

20 g kokosolie
20 g olivenolie
90 g havrefløde
75 g sukrin
1/4 ts hvid stevia
100 g emmer eller spelt mel
1 dl fintmalede mandler eller canhewnødder
1 æg
1 ts bagepulver
1/4 ts vaniljepulver
1 dl vand

Glasur
2 ss kakao
1 ss creamed coconut smeltet
1 ts kakaosmør
1 ss havrefløde
1/4 ts vaniljepulver
1/4 ts hvid steviapulver

Kokosolie, olivenolie, havrefløde, sukrin og stevia piskes sammen. Tilsæt derefter æg og melet iblandet bagepulver og vaniljepulver. Til sidst tilsættes vand lidt efter lidt mens massen piskes grundigt.

Massen hældes i en smurt springform og bages ca. 35 min ved 180 grader.

Glasur
Kakaosmør og creamed coconut smeltes i en gryde ved svag varme og under omrøring.
Kakao, vaniljepulver, stevia og vanilje røres i.
Glasuren smøres på kagen mens den er varm.

Comments are closed.