Sød kartoffel kage

200 sød kartoffel (fint revet)
1 dl. Mandler (smuttet og malet fint i kaffekværn)
1 dl Sesamfrø (malet fint i kaffekværn)
1 æg
1 dl speltmel
½ kokosmel (malet fint i kaffekværn)
1 dl havrefløde
2 ss olivenolie
1/4 ts hvid stevia
1/4 ts vaniljepulver

Glasur
2 ss creamed coconut (smeltet ved svag varme)
1 ts kakaosmør (smeltet ved svag varme)
½ dl havrefløde
1/4 ts vaniljepulver
1/4 ts hvid steviapulver
saft af en halv citron

Alle ingredienser røres grundigt sammen. Dejen kommes i en smurt tærteform og bages ved 200 grader i ca. 30-40 minutter. Kagen skal være let gylden.

Glasur
Creamed coconut og kakaosmør smeltes sammen i en gryde ved svag varme.
Herefter røres havrefløde, stevia, vanilje og citronsaft grundigt i.
Glasuren smøres på den afkølede kage som derefter er klar til servering. 

 

 

 

 

Comments are closed.